Laamat.com

Kai täällä keskitytään kaikenlaisiin järjettömyyksiin?

tiistaina, maaliskuuta 24, 2009

Fring ja Last.fm

En ole Fringistä koskaan pitänyt, koska se on niin sekava, joten tämä uutinen oli mennä ohi. Toiseksi saamattomuuttani en jaksanut kokeilla aikaisemmin. Fring on lisännyt tuen Last.fm:n radioille ja tietääkseni se on ensimmäinen Last.fm:n streaming tuki S60 puhelimille. En onnistunut asentamaan kyseistä ohjelmaa N85:een, joten tyydyn toteamaan: ¤"&#. Asennus onnistui, mutta sovellus ei suostunut käynnistymään, koska se jumi joihinkin initialisaatioihin. Täytynee kokeilla joskus paremmalla ajalla.

Last.fm:n streaming tuki olisi siitä kiva, koska Last.fm:n radiot soittavat musiikkimakusi mukaista musiikkia ja omia, kavereiden ja naapureiden radioita. Tämä tarjoaa mukavaa vaihtelua, jos luurissa soiva musiikki alkaa tylsistyttämään tai haluaa muuten vain uusia virikkeitä.

Vaatinee WLAN yhteyden tai datapaketin ja laturin lähelle. Harmi, kun ei voinut kokeilla kuinka kauan akku kestää. Aikoinaan Nokian E70:llä internet radiot söivät akun erittäin tehokkaasti.

PS: Olin väärässä: Mobbler. Täytyy ottaa heti kokeiluun niin pärjäisi vain yhdellä Last.fm softalla.

Tunnisteet: ,

2 Comments:

At 26 kesäkuuta, 2010 02:28, Blogger HiskiBoy said...

Mä soitin tolla mobblerilla 2g verkossa tosi monta tuntia musiikkia lataamatta Nokia E71: stä :-) ei tarvi mitään laturia vaikka sellaista käyttää. Sitten tuosta fringistä tiä, kun ei ole tänä vuonna tullut käynnistettyä vaikka puhelimessa onkin.

Olishan mulla tollanen lisäakku joka toimii laturina, mutta sitäkään en tänään tarvinut.

 
At 29 kesäkuuta, 2010 20:42, Blogger dalai said...

Juu kyllä noi akut kestää yleensä hyvin, jos tekee yhtä asiaa vain. Jos tekee useampaa yhtä aikaa, akku alkaa loppua nopsaa...

 

Lähetä kommentti

<< Home